FELSCORNER LEERDAM


Fels-Corner is opgericht door de heer W.F. Fels in 1958. In 1989 namen wij, Hannie Brouwer en Ada Eerenberg-Fels (dochter van de oprichter) de stoffenzaak over. Een jaar later verhuisden we het bedrijf naar ons huidige pand aan de Meent. Het pand heeft twee ingangen en een eigen parkeerplaats. Komt u van ver dan kunt u makkelijk de auto voor de deur parkeren (ingang aan de achterzijde).
(Klik
hier voor de route naar de winkel.)
 
We hebben in de winkel diverse tafels staan waar u rustig een  breipatroon kunt uitzoeken van bijv. Phildar, Katia of Scheepjeswol. Ook voor het zelf maken van uw kleding zijn er Burda patronen op voorraad.

 
Maar of u nu de kleding gaat oppimpen of repareren, wij hebben het. Van garen tot knoop,  van kant tot band. Ook in borduurwerken is er volop keus zoals de merken Pako, Permin en Lanarte.
Borduurstoffen en garens zijn er in een ruim assortiment.
Twijfel niet om hulp te vragen aan onze medewerkers, ze staan altijd voor u klaar.
 
We zijn een erkende Singer dealer. We hebben verschillende modellen te koop staan waar we u graag een demonstratie op willen geven. Ook kunnen we in onze werkplaats reparaties uitvoeren tegen scherpe prijzen, neem contact op voor meer informatie.
 
Fels-Corner heeft een groot assortiment dat voortdurend wordt vernieuwd, denk aan o.a. stoffen, fournituren, breiwol, handwerkartikelen en inlijsten.
 

 

 | Meer

 
 
 
 
 
 
 
Wij gebruiken cookies om [het gebruik van onze webwinkel te faciliteren/ het inloggen op onze website te vergemakkelijken/ uw instellingen en voorkeuren te onthouden]. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser [of via uw profielpagina] maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten.

             

Welkom op de website van Fels-Corner Leerdam.


De site is veranderd van een webshop naar een website.
Toch zullen er soms aanbiedingen op de site komen die u kunt bestellen, als u iets graag wilt hebben kunt u een berichtje sturen en kunnen we het altijd naar u opsturen.
Blijf op de hoogte van al onze aanbiedingen,acties en producten door onze Facebook pagina te liken.

Met vriendelijke groet,

Het Fels-Corner Team.